Keto Kokoscake met roomkaasglazuur

U zult genieten van deze pluizige en vochtige keto kokostaart met roomkaas glazuur gemaakt zonder suiker alcoholen. Het is een heerlijk koolhydraatarm dessert dat ook heel eenvoudig te maken is!

Ik eet niet vaak desserts. Ik heb ontdekt dat hoe langer ik eet keto, hoe minder en minder ik hunker naar snoep. Ik heb gewoon niet meer veel van een smaak voor hen.

Maar zo nu en dan slaan de verlangens toe. En op een dag, vond ik mezelf verlangen naar taart.

Dus ik ging door mijn recepten om te zien wat ik kon maken. Ik kwam een kokostaart tegen die ik ooit maakte van gele pompoen, wat me een idee gaf. Ik had ook een zak kokoschips zitten in mijn voorraadkast.

Zo besloot ik een recept uit te proberen voor een keto kokostaart! En laat me je vertellen, ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb.

Suikervrije kokoscake
Deze taart is vochtig, pluizig, en net wat ik wilde mijn zoetekauw te voldoen. De kokossmaak maakt het uniek van een typische chocolade of vanillecake. Het smaakt zo toegeeflijk, maar heeft slechts 3,8 netto koolhydraten per portie.

Ik wilde ook een suikervrije kokoscake maken zonder suikeralcoholen. Terwijl suiker alcoholen zijn veilig voor een keto dieet, ze kunnen leiden tot gewichtsverlies kraampjes. Sommige mensen hebben ook gevoeligheden voor hen.

In plaats van mijn gebruikelijke erythritol, dit recept maakt gebruik van een mix van stevia en monnikfruit. Geen suiker alcoholen zorgen te maken over!

Op de top van dat, deze gezonde kokoscake misschien wel een van de gemakkelijkste taarten te maken.

Hoe maak je een low carb kokoscake te maken
Als u op zoek bent naar een heerlijke taart om te voldoen aan een dessert verlangen dat is een eitje te maken, kijk dan niet verder!

Je combineert gewoon de droge ingrediënten, roert de natte ingrediënten erdoor, mengt de geraspte pompoen en kokoschips erdoor, schep het beslag in een ingevette schaal en bak in de oven gedurende 25 minuten. Hoe makkelijk is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *